Welcome visitor you can log in or create an account

>>> АМАНЕТ ФЕСТИВАЛ - ОХРИД ,2019

>>> АМАНЕТ ФЕСТИВАЛ <<<


 

Драги пријатели ова лето се раѓа Amanet Festival!!!

Нашите планови и амбиции се да прерасне во фестивал кој ќе биде препознатлив белег на македонската урбана и прогресивна сцена, градот Охрид и Македонија!!! 

Како значаен дел од глобалните светски трендови на целосно музичко доживување се потрудивме да понудиме ексклузивна, квалитетна и фестивалска програма.

Сеопфатен настан кој за првпат се случува кај нас...

 

Петок 26 јули 2019

Специјален гостин:

MATTHEW DEKAY 

локација: Плажа Градиште 2

старт: 22:00 часот

Почетна цена за еднодневна влезница 500 денари

============================================ 

Сабота 27 јули 2019

Дневна журка на плажата Градиште 2 со одлична програма, пооддржана од домашните дј херои!!!

локација: Плажа Градиште 2 

старт: 12:00 часот

Влез слободен 

============================================

Сабота 27 јули 2019

BOAT PRE PARTY

локација: Брод „Галеб“

старт: 19:00 часот

Почетна цена за влезница за журката на брод со која добивате и влезница за журката со NIC FANCIULLI 1 300 денари (овие влезници се во строго ограничен број поради ограничениот капацитет на бродот)

* бродот ќе исплови од пристаништето во Охрид во 19 часот, а некаде пред полноќ ќе пристигне на плажата во Градиште каде ќе се случува журката со NIC FANCIULLI.

============================================

Сабота 27 јули 2019

Специјален гостин

NIC FANCIULLI

локација: Плажа Градиште 2

старт: 22:00 часот

Почетна цена за еднодневна влезница 600 денари

============================================

Недела 28 јули 2019

Дневна журка на плажата Градиште 2 со одлична програма, пооддржана од домашните дј херои!!!

локација: Плажа Градиште 2

старт: 12:00 часот

Влез слободен

============================================

Четврток 1 август 2019

BOAT PRE PARTY 

локација: Брод „Галеб“

старт: 19:00 часот

Почетна цена за влезница за журката на брод со која добивате и влезница за журката со ARTBAT 1 500 денари (овие влезници се во строго ограничен број поради ограничениот капацитет на бродот)

* бродот ќе исплови од пристаништето во Охрид во 19 часот, а некаде пред полноќ ќе пристигне на плажата во Градиште каде ќе се случува журката со ARTBAT.

============================================

 Четврток 1 август 2019 

Специјални гости:

ARTBAT 

локација: Плажа Градиште 2

старт: 22:00 часот

Почетна цена за еднодневна влезница 700 денари 

============================================

Сабота 3 август 2019 

OHRID SUNset Party

Фестивалот го затвараме на локацијата со најдобар поглед, дефинитивно една од најексклузивните и уникатни локации на која за прпват ќе се одржи настан од ваков вид!!! 

локација: „ДОЛНИ САРАЈ“

старт: 19:00 часот

Почетна цена за еднодневна влезница 500 денари

============================================ 

Цени за блок влезници:

26 + 27 јули = 900 денари

26 + 27 јули + 1 август = 1 500 денари

26 + 27 јули + 1 + 3 август = 1 800 денари 

НАПОМЕНА!
Блок влезниците не важат за BOATH PRE PARTY настаните!

Повеќе инфо за понудата и цените на вип влезници, вип пакети и резервации ќе информираме наскоро!!!  

 Сите типови на влезници ќе може да си ги набавите во сите продажни места на www.kupikartizasе.com мрежата ширум републикава, онлајн и на продажните места на плоштадот во Охрид.

Програмата со домашните изведувачи сеуште не е затворена и истата ќе ја објавиме дополнително.

Следете ги нашите активности за сите дополнителни новости и информации.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;                                               

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Тимот на ЛИТИУМ ГЛОБУС ТРАВЕЛ - Скопје Ви посакува пријатен престој и прекрасни спомени, секое добро драги пријатели ...
За подетални информации, резервации и уплата обратете се во нашата агенција ЛИТИУМ ГЛОБУС ТРАВЕЛ на телефонските броеви 078/248-568 и 078/293-385 или на маил This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 

Log in or create an account