Welcome visitor you can log in or create an account

>>> Maya Berovic | Rasta

>>> Maya Berovic | Rasta <<<


30.07.2019 21:00

БИЛЈАНИНИ ИЗВОРИ ОХРИД

 

 

 

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;                                               

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Тимот на ЛИТИУМ ГЛОБУС ТРАВЕЛ - Скопје Ви посакува пријатен престој и прекрасни спомени, секое добро драги пријатели ...
За подетални информации, резервации и уплата обратете се во нашата агенција ЛИТИУМ ГЛОБУС ТРАВЕЛ на телефонските броеви 078/248568 и 078/293385 или на маил This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 

Read more...

NIC FANCIULLI @ АМАНЕТ ФЕСТИВАЛ - ОХРИД ,2019

>>> NIC FANCIULLI @  АМАНЕТ ФЕСТИВАЛ - ОХРИД ,2019 <<<

Се вели дека не постои втора шанса за да се остави првиот впечаток!!!

Сабота 27 јули 2019

NIC FANCIULLI

локација: Плажа Градиште 2

старт: 22:00 часот

Почетна цена за еднодневна влезница 600 денари

 

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;                                               

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Тимот на ЛИТИУМ ГЛОБУС ТРАВЕЛ - Скопје Ви посакува пријатен престој и прекрасни спомени, секое добро драги пријатели ...
За подетални информации, резервации и уплата обратете се во нашата агенција ЛИТИУМ ГЛОБУС ТРАВЕЛ на телефонските броеви 078/248-568 и 078/293-385 или на маил This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 

Read more...

MATTHEW DEKAY @ АМАНЕТ ФЕСТИВАЛ - ОХРИД ,2019

>>> MATTHEW DEKAY @  АМАНЕТ ФЕСТИВАЛ - ОХРИД ,2019 <<<

Се вели дека не постои втора шанса за да се остави првиот впечаток!!!

Затоа првото издание на Amanet Festival ќе ја има честа да го отвори еден од омилените дји на македонската публика!!! Човекот кај кого забавата е загарантирана...

Петок 26 јули 2019

MATTHEW DEKAY 

локација: Плажа Градиште 2

старт: 22:00 часот

Почетна цена за еднодневна влезница: 500 денари

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;                                               

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Тимот на ЛИТИУМ ГЛОБУС ТРАВЕЛ - Скопје Ви посакува пријатен престој и прекрасни спомени, секое добро драги пријатели ...
За подетални информации, резервации и уплата обратете се во нашата агенција ЛИТИУМ ГЛОБУС ТРАВЕЛ на телефонските броеви 078/248-568 и 078/293-385 или на маил This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 

Read more...

>>> АМАНЕТ ФЕСТИВАЛ - ОХРИД ,2019

>>> АМАНЕТ ФЕСТИВАЛ <<<


 

Драги пријатели ова лето се раѓа Amanet Festival!!!

Нашите планови и амбиции се да прерасне во фестивал кој ќе биде препознатлив белег на македонската урбана и прогресивна сцена, градот Охрид и Македонија!!! 

Како значаен дел од глобалните светски трендови на целосно музичко доживување се потрудивме да понудиме ексклузивна, квалитетна и фестивалска програма.

Сеопфатен настан кој за првпат се случува кај нас...

 

Петок 26 јули 2019

Специјален гостин:

MATTHEW DEKAY 

локација: Плажа Градиште 2

старт: 22:00 часот

Почетна цена за еднодневна влезница 500 денари

============================================ 

Сабота 27 јули 2019

Дневна журка на плажата Градиште 2 со одлична програма, пооддржана од домашните дј херои!!!

локација: Плажа Градиште 2 

старт: 12:00 часот

Влез слободен 

============================================

Сабота 27 јули 2019

BOAT PRE PARTY

локација: Брод „Галеб“

старт: 19:00 часот

Почетна цена за влезница за журката на брод со која добивате и влезница за журката со NIC FANCIULLI 1 300 денари (овие влезници се во строго ограничен број поради ограничениот капацитет на бродот)

* бродот ќе исплови од пристаништето во Охрид во 19 часот, а некаде пред полноќ ќе пристигне на плажата во Градиште каде ќе се случува журката со NIC FANCIULLI.

============================================

Сабота 27 јули 2019

Специјален гостин

NIC FANCIULLI

локација: Плажа Градиште 2

старт: 22:00 часот

Почетна цена за еднодневна влезница 600 денари

============================================

Недела 28 јули 2019

Дневна журка на плажата Градиште 2 со одлична програма, пооддржана од домашните дј херои!!!

локација: Плажа Градиште 2

старт: 12:00 часот

Влез слободен

============================================

Четврток 1 август 2019

BOAT PRE PARTY 

локација: Брод „Галеб“

старт: 19:00 часот

Почетна цена за влезница за журката на брод со која добивате и влезница за журката со ARTBAT 1 500 денари (овие влезници се во строго ограничен број поради ограничениот капацитет на бродот)

* бродот ќе исплови од пристаништето во Охрид во 19 часот, а некаде пред полноќ ќе пристигне на плажата во Градиште каде ќе се случува журката со ARTBAT.

============================================

 Четврток 1 август 2019 

Специјални гости:

ARTBAT 

локација: Плажа Градиште 2

старт: 22:00 часот

Почетна цена за еднодневна влезница 700 денари 

============================================

Сабота 3 август 2019 

OHRID SUNset Party

Фестивалот го затвараме на локацијата со најдобар поглед, дефинитивно една од најексклузивните и уникатни локации на која за прпват ќе се одржи настан од ваков вид!!! 

локација: „ДОЛНИ САРАЈ“

старт: 19:00 часот

Почетна цена за еднодневна влезница 500 денари

============================================ 

Цени за блок влезници:

26 + 27 јули = 900 денари

26 + 27 јули + 1 август = 1 500 денари

26 + 27 јули + 1 + 3 август = 1 800 денари 

НАПОМЕНА!
Блок влезниците не важат за BOATH PRE PARTY настаните!

Повеќе инфо за понудата и цените на вип влезници, вип пакети и резервации ќе информираме наскоро!!!  

 Сите типови на влезници ќе може да си ги набавите во сите продажни места на www.kupikartizasе.com мрежата ширум републикава, онлајн и на продажните места на плоштадот во Охрид.

Програмата со домашните изведувачи сеуште не е затворена и истата ќе ја објавиме дополнително.

Следете ги нашите активности за сите дополнителни новости и информации.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;                                               

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Тимот на ЛИТИУМ ГЛОБУС ТРАВЕЛ - Скопје Ви посакува пријатен престој и прекрасни спомени, секое добро драги пријатели ...
За подетални информации, резервации и уплата обратете се во нашата агенција ЛИТИУМ ГЛОБУС ТРАВЕЛ на телефонските броеви 078/248-568 и 078/293-385 или на маил This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 

Read more...

EXIT 2019

>>> EXIT 2019  <<<


 

 

Поради реновирање на музичката продавница Југотон Рекордс, ГТЦ 1 кат, билетите за овогодинешното издание на фестивалот EXIT може да се купат во музичката продавница Југотон, ГТЦ 1 кат. Поради големиот интерес за билети за Егзит, но и не можноста за инсталирање на системот на Егзит во Југотон, продажбата на билети ќе оди на следниот начин:
-во музичката продавница Југотон купувате ваучер за билет од категоријата која ја сакате. Оставате податоци (име и презиме и контакт телефон, емаил адреса)
-купените ваучери се менуваат секој следен понеделник за реални карти во истата продавница или се можеме да ви испратиме на email и потоа сами да ги испечатите
ВАЖНО!
Картите мора да бидат приложени во печатена форма при влез на фестивалот. Картите кои не се отпечатени не се валидни.

ФЕСТИВАЛСКИ БИЛЕТ- 3850 мкд

Билетите се валидни само за државјани на Македонија, што ќе биде неопходно да се докаже со приложување на документ за лична идентификација на местото за замена на билетите со алка за време на влез на фестивалот. Картата/Ваучерот мора да биде отпечатен. Електронски купените карти/ваучери кои не се отпечатени не се валидни.

ЕДНОДНЕВНИ БИЛЕТИ 4+1 - 15 400 мкд

Ваучерот дозволува еден влез на фестивалот во текот на 4ти јули. Влезовите се отворени од 19:00 до 03:00 часот.  Приложете го Вашиот ваучер (за еден ден) и користете го како карта за влез на 4ти јули.

ЕДНОДНЕВЕН БИЛЕТ ФАН ПИТ - 3580 мкд

Ваучерот дозволува еден влез на фестивалот во текот на 4ти јули. Влезовите се отворени од 19:00 до 03:00 часот.  Приложете го Вашиот ваучер (за еден ден) и користете го како карта за влез на 4ти јули.

 

ЕДНОДНЕВЕН БИЛЕТ ВИП - 6515 мкд

Ваучерот дозволува еден влез на фестивалот во текот на 4ти јули. Влезовите се отворени од 19:00 до 03:00 часот.  Приложете го Вашиот ваучер (за еден ден) и користете го како карта за влез на 4ти јули.

БИЛЕТ ЗА THE CURE - 1800 мкд

Ваучерот дозволува еден влез на фестивалот само за времетраење на концертот на THE CURE на 4ти јули. Приложете го Вашиот ваучер за THE CURE и користете го како карта за влез на концертот.

EXIT КАМП: 

Приложете го ваучерот на Exit Festival местата за замена, за да ја подигнете Вашата алка за камп.
Алката за камп не е валидна за влез на фестивалот и дозволува влез само во кампот. 
Електронски купените карти/ваучери кои не се отпечатени не се валидни. Локалната туристичка такса не е вклучена во цената и истата се плаќа директно на рецепцијата од кампот. (околу 1.1 евро на ден) 

ПРЕВОЗ - 2990 мкд

Поаѓање од Скопје на 03.07.2018 во 23.45 часот пристигнување во Нови Сад во утринските часови на 04.07.
За оние со еднодневни 4+1 или The Cure влезници, поаѓањето од Нови Сад е на 05.07.во 05.00 часот.
За оние кои го користат превозот и имаат купено фестивалски билет, поаѓањето од Нови Сад е на 08.07.2019 во 12.00 часот.

Сите оние кои купиле ваучер за превоз задолжително да ги испратат своите податоци: име, презиме, број на пасош и контакт телефон, со назнака дали ќе користите еднодневен или 4 дневен превоз на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Аранжманот не опфаќа:

* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

*задолжително да испратете ги своите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

ВАЖНО!!!

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;                                               

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Тимот на ЛИТИУМ ГЛОБУС ТРАВЕЛ - Скопје Ви посакува пријатен престој и прекрасни спомени, секое добро драги пријатели ...
За подетални информации, резервации и уплата обратете се во нашата агенција ЛИТИУМ ГЛОБУС ТРАВЕЛ на телефонските броеви 078/248568 и 078/293385 или на маил This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 

Read more...

SLAYER

>>>  SLAYER  <<<

 

 

УЛТРА-ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 

ПРЕВОЗ + ВЛЕЗНИЦА (партер) = 4600 ден

 ПРЕВОЗ + ВЛЕЗНИЦА (фан-пит) = 5900 ден 

 

SLAYER 
THE FINAL SHOW IN BULGARIA 
11.07.2019

Еднодневен аранжман со превоз и влезница 

ПРОГРАМА 

Поаѓање од Скопје (паркинг кај Хотел ВИП, наспроти сајмиште)  и Штип (Нова пошта) во четврток, 11.07.2018 во 8 часот наутро. Возење преку Граничниот премин  Крива Паланка – Ѓуешево кон Софија со повремени паузи по мотелите

Пристигнување во Софија околу пладне. Паркирање во близина на местото на настанот (специјално адаптиран простор во паркот покрај Софискиот аеродром), каде што ќе се одржи  концертот на светски познатиот хеви-метал бенд SLAYER, во рамките на нивната Светска турнеја.

Слободно време по сопствен избор до почетокот на концертот. Во меѓувреме автобусот ќе биде отворен во неколку однапред договорени термини за потреби на групата.

Почеток на настанот во 20 часот (по локално време)

Собирање на групата по завршувањето на концертот и  заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во раните утрински часови, петок 12.07.2019

 

 

Аранжманот опфаќа:

*автобуски ПРЕВОЗ
*ВЛЕЗНИЦА 
*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:

* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

*задолжително да испратете ги своите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

ВАЖНО!!!

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;                                               

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Тимот на ЛИТИУМ ГЛОБУС ТРАВЕЛ - Скопје Ви посакува пријатен престој и прекрасни спомени, секое добро драги пријатели ...
За подетални информации, резервации и уплата обратете се во нашата агенција ЛИТИУМ ГЛОБУС ТРАВЕЛ на телефонските броеви 078/248568 и 078/293385 или на маил This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 

Read more...

GARBAGE

>>>  GARBAGE  <<<

 

 

ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ = 4000 ден 

GARBAGE
BEOGRAD, Bazen “11.APRIL”
28.06.2019

Еднодневен аранжман со превоз и влезница 

ПРОГРАМА 

Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем)

во петок, 28.06.2019, во 7 часот наутро.

Возење преку Граничниот премин Табановце  кон Белград со повремени паузи по мотелите.

Пристигнување во Белград во попладневните часови и паркирање во близина на местото  каде што ќе се одржи настанот, концертот на GARBAGE, Спортско-рекреативниот центар Базен „11.април“ на Нови Белград, во непосредна близина на Студенскиот град.

Слободни 5-6 часа  за индивидуална туристичка прошетка по Белград.

Почеток на концертот во 21.00 часот.

Собирање на групата по завршувањето на концертот и

заминување кон дома по истиот пат. 

Пристигнување дома во сабота 29.06.2019 во раните утрински часови.

 

Аранжманот опфаќа:

*автобуски ПРЕВОЗ
*ВЛЕЗНИЦА 
*организација на патувањето

 

Аранжманот не опфаќа:

* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

*задолжително да испратете ги своите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

ВАЖНО!!!

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;                                               

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Тимот на ЛИТИУМ ГЛОБУС ТРАВЕЛ - Скопје Ви посакува пријатен престој и прекрасни спомени, секое добро драги пријатели ...
За подетални информации, резервации и уплата обратете се во нашата агенција ЛИТИУМ ГЛОБУС ТРАВЕЛ на телефонските броеви 078/248568 и 078/293385 или на маил This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 

Read more...

CYPRESS HILL

>>>CYPRESS HILL<<<

 

 

 ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ = 3500 ден

CYPRESS HILL

Thessaloniki – Fix Factory Club, 22.06.2019

ПРОГРАМА

Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во сабота, 22.06.2019, во 10 часот наутро.

Возење преку Граничниот премин Гевгелија-Евзони  кон Солун со повремени паузи по мотелите.

Пристигнување во Солун попладне и паркирање во непосредна близина на местото на настанот (Култниот клуб Фикс фектори во секторот помеѓу Железничка станица и Солунското Пристаниште)

Слободни 5-6 часа  за индивидуална туристичка прошетка по Солун. (Автобусот ќе биде отворен за потребите на групата од 19.30 до 20.30ч)

Почеток на концертот во 20.30 часот.

Собирање на групата по завршувањето на концертот на договореното место и заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во недела 23.06.2019 во раните утрински часови.

 

Аранжманот опфаќа:

*автобуски ПРЕВОЗ
*ВЛЕЗНИЦА 
*организација на патувањето

 

Аранжманот не опфаќа:

* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

*задолжително да испратете ги своите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

ВАЖНО!!!

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;                                               

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Тимот на ЛИТИУМ ГЛОБУС ТРАВЕЛ - Скопје Ви посакува пријатен престој и прекрасни спомени, секое добро драги пријатели ...
За подетални информации, резервации и уплата обратете се во нашата агенција ЛИТИУМ ГЛОБУС ТРАВЕЛ на телефонските броеви 078/248568 и 078/293385 или на маил This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Log in or create an account