Welcome visitor you can log in or create an account

★★★★★ ПРЕВОЗ ЗА ЦРНА ГОРА, ЛЕТО 2019 - ★★★★★

   ★★★★★ ПРЕВОЗ ЗА ЦРНА ГОРА, ЛЕТО 2019  -  ★★★★★

 

 

Релација

Денови на поаѓање

Време на пристигнување

Време на поаѓање

Цена на билет во еден правец

Цена на повратен билет

УЛЦИЊ

Секој ден

07:35

17:30

1550.00 МКД

2480.00 МКД

БАР

Секој ден

08:05

16:56

1550.00 МКД

2480.00 МКД

СУТО МОРЕ

Секој ден

08:20

16:45

1550.00 МКД

2480.00 МКД

ПЕТРОВАЦ

Секој ден

08:36

16:30

1550.00 МКД

2480.00 МКД

БУДВА

Секој ден

09:00

16:00

1550.00 МКД

2480.00 МКД

ТИВАТ

Секој ден

09:30

15:30

1550.00 МКД

2480.00 МКД

ХЕРЦЕГ НОВИ

Секој ден

10:30

14:30

1860.00 МКД

2790.00 МКД

ИГАЛО

Секој ден

11:00

15:00

1860.00 МКД

2790.00 МКД

 

Поаѓање од Куманово секој ден во 23:45 ч.

Поаѓање од Скопје секој ден во 00:30 ч.

Попусти за деца:

Дете 0-02 години гратис

Дете 02-10 години 50% од цената

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

Пред тргнување, Ве молиме да ја проверите важноста на своите патни исправи и задолжително да обезбедите патничко-здравствено осигурување, недостаток на истите не е одговорност на вработените  и на самата агенција. За сигурна резервација се подразбира исклучиво уплата на 30% аконтација во моментот на потпишување на Договор за патување, и целосна уплата најдоцна 7 дена пред започнување на аранжманот.Кој било друг начин на резервација (усно, телефонски или слично) е неважечки.

Тимот на ЛИТИУМ ГЛОБУС ТРАВЕЛ - Скопје Ви посакува пријатен престој и прекрасни спомени, секое добро драги пријатели ...
За подетални информации, резервации и уплата обратете се во нашата агенција ЛИТИУМ ГЛОБУС ТРАВЕЛ на телефонските броеви: ++389/02 5514300, 078/248568 и 078/293385 или на маил

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 


 

 

 

 

Log in or create an account