Welcome visitor you can log in or create an account

EXIT 2019

>>> EXIT 2019  <<<


 

 

Поради реновирање на музичката продавница Југотон Рекордс, ГТЦ 1 кат, билетите за овогодинешното издание на фестивалот EXIT може да се купат во музичката продавница Југотон, ГТЦ 1 кат. Поради големиот интерес за билети за Егзит, но и не можноста за инсталирање на системот на Егзит во Југотон, продажбата на билети ќе оди на следниот начин:
-во музичката продавница Југотон купувате ваучер за билет од категоријата која ја сакате. Оставате податоци (име и презиме и контакт телефон, емаил адреса)
-купените ваучери се менуваат секој следен понеделник за реални карти во истата продавница или се можеме да ви испратиме на email и потоа сами да ги испечатите
ВАЖНО!
Картите мора да бидат приложени во печатена форма при влез на фестивалот. Картите кои не се отпечатени не се валидни.

ФЕСТИВАЛСКИ БИЛЕТ- 3850 мкд

Билетите се валидни само за државјани на Македонија, што ќе биде неопходно да се докаже со приложување на документ за лична идентификација на местото за замена на билетите со алка за време на влез на фестивалот. Картата/Ваучерот мора да биде отпечатен. Електронски купените карти/ваучери кои не се отпечатени не се валидни.

ЕДНОДНЕВНИ БИЛЕТИ 4+1 - 15 400 мкд

Ваучерот дозволува еден влез на фестивалот во текот на 4ти јули. Влезовите се отворени од 19:00 до 03:00 часот.  Приложете го Вашиот ваучер (за еден ден) и користете го како карта за влез на 4ти јули.

ЕДНОДНЕВЕН БИЛЕТ ФАН ПИТ - 3580 мкд

Ваучерот дозволува еден влез на фестивалот во текот на 4ти јули. Влезовите се отворени од 19:00 до 03:00 часот.  Приложете го Вашиот ваучер (за еден ден) и користете го како карта за влез на 4ти јули.

 

ЕДНОДНЕВЕН БИЛЕТ ВИП - 6515 мкд

Ваучерот дозволува еден влез на фестивалот во текот на 4ти јули. Влезовите се отворени од 19:00 до 03:00 часот.  Приложете го Вашиот ваучер (за еден ден) и користете го како карта за влез на 4ти јули.

БИЛЕТ ЗА THE CURE - 1800 мкд

Ваучерот дозволува еден влез на фестивалот само за времетраење на концертот на THE CURE на 4ти јули. Приложете го Вашиот ваучер за THE CURE и користете го како карта за влез на концертот.

EXIT КАМП: 

Приложете го ваучерот на Exit Festival местата за замена, за да ја подигнете Вашата алка за камп.
Алката за камп не е валидна за влез на фестивалот и дозволува влез само во кампот. 
Електронски купените карти/ваучери кои не се отпечатени не се валидни. Локалната туристичка такса не е вклучена во цената и истата се плаќа директно на рецепцијата од кампот. (околу 1.1 евро на ден) 

ПРЕВОЗ - 2990 мкд

Поаѓање од Скопје на 03.07.2018 во 23.45 часот пристигнување во Нови Сад во утринските часови на 04.07.
За оние со еднодневни 4+1 или The Cure влезници, поаѓањето од Нови Сад е на 05.07.во 05.00 часот.
За оние кои го користат превозот и имаат купено фестивалски билет, поаѓањето од Нови Сад е на 08.07.2019 во 12.00 часот.

Сите оние кои купиле ваучер за превоз задолжително да ги испратат своите податоци: име, презиме, број на пасош и контакт телефон, со назнака дали ќе користите еднодневен или 4 дневен превоз на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Аранжманот не опфаќа:

* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

*задолжително да испратете ги своите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

ВАЖНО!!!

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;                                               

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Тимот на ЛИТИУМ ГЛОБУС ТРАВЕЛ - Скопје Ви посакува пријатен престој и прекрасни спомени, секое добро драги пријатели ...
За подетални информации, резервации и уплата обратете се во нашата агенција ЛИТИУМ ГЛОБУС ТРАВЕЛ на телефонските броеви 078/248568 и 078/293385 или на маил This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 

Log in or create an account